© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Realizacja:

Skontaktuj się
+48 509 000 056

Jaka forma prowadzenia działalności jest preferowana?

Decyzja należy do naszego Partnera; może być to jednoosobowa działalność gospodarcza albo spółka prawa handlowego.

Opłata jednorazowa – licencyjna wynosi 5 tyś zł netto, comiesięczna opłata franczyzowa wynosi 1 400 zł netto.
Nie pobieramy opłaty od obrotu, ani opłaty marketingowej.

 

Najlepiej ok. 100- 120 m2.

Szkolenie rozpoczyna się 3 dni przed otwarciem lokalu i trwa w zależności od potrzeby i umiejętności zatrudnionego personelu.

Ostateczna decyzja o formie finansowania przedsięwzięcia (kredyt, leasing) zawsze należy do Franczyzobiorcy.

Średnio na zmianie pracują min. 2 osoby, plus dostawcy; ilość dostawców uzależniona od pory dnia i dnia tygodnia.

Nie wymagamy od naszych Franczyzobiorców, aby prowadzenie lokalu było ich jedyną formą działalności.
Oczekujemy jedynie zaangażowania, entuzjazmu oraz posiadania kapitału.

Nie ma konieczności posiadania własnych aut/skuterów; można zatrudnić dostawców z własnymi środkami transportu lub nawiązać współpracę z firmami zajmującymi się dostawą jedzenia.

To zależy od stanu lokalu; minimalna kwota to 60 tyś.

Nie ma potrzeby kupowania systemu sprzedażowego, ponieważ Franczyzobiorca otrzymuje go bezpłatnie od nas na wyposażenie lokalu.

Nie! Na każdym etapie inwestycji Franczyzobiorca może liczyć na nasze realne wsparcie. Przygotowujemy projekty technologiczne (niezbędne do odbioru przez Sanepid) jak również projekty aranżacyjne  Sali Konsumpcyjnej; aktywnie uczestniczymy w rekrutacji personelu oraz kompleksowo szkolimy. Podsumowując - nasz Franczyzobiorca nie musi posiadać żadnego doświadczenia gastronomicznego.

Restauracje Grubego Benka powstają w miastach od 10 tyś. mieszkańców i w dużych aglomeracjach. Poszukujemy lokali w centrach miast, przy głównych ciągach komunikacyjnych, a także na terenie osiedli mieszkaniowych.

Białystok, Bełchatów, Będzin, Bytom, Chorzów, Czeladź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Gdańsk, Jaworzno, Katowice, Kielce, Kraków, Mysłowice, Ostrowiec Świętokrzyski, Piekary Śląskie, Piotrków Trybunalski, Przemyśl, Radom, Ruda Śląska, Rzeszów, Siemianowice Śląskie, Sosnowiec, Świętochłowice, Tarnów, Tarnowskie Góry, Tomaszów Mazowiecki, Tychy, Warszawa i Zamość.

Jaka jest opłata za wejście do sieci i opłaty stałe?

Jaką powierzchnię powinien mieć lokal?

Jak przebiega szkolenie?

Czy mogę wspomagać się kredytem?

Ile osób pracuje na zmianie?

Czy muszę rezygnować z mojego dotychczasowego zajęcia/pracy?

Czy powinnam/powinienem  posiadać własne auta do transportu pizzy?

Jakim budżetem powinienem dysponować, aby otworzyć lokal pod szyldem Gruby Benek?

Gdzie mam zakupić system sprzedażowy?

Czy powinienem posiadać doświadczenie gastronomiczne?

Gdzie mogę otworzyć restaurację Grubego Benka?

Obecnie poszukujemy Partnerów w całej Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem poniższych miast:

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Realizacja:

Skontaktuj się
+48 509 000 056

Jaka forma prowadzenia działalności jest preferowana?

Decyzja należy do naszego Partnera; może być to jednoosobowa działalność gospodarcza albo spółka prawa handlowego.

Opłata jednorazowa – licencyjna wynosi 5 tyś zł netto, comiesięczna opłata franczyzowa wynosi 1 400 zł netto.
Nie pobieramy opłaty od obrotu, ani opłaty marketingowej.

 

Najlepiej ok. 100- 120 m2.

Szkolenie rozpoczyna się 3 dni przed otwarciem lokalu i trwa w zależności od potrzeby i umiejętności zatrudnionego personelu.

Ostateczna decyzja o formie finansowania przedsięwzięcia (kredyt, leasing) zawsze należy do Franczyzobiorcy.

Średnio na zmianie pracują min. 2 osoby, plus dostawcy; ilość dostawców uzależniona od pory dnia i dnia tygodnia.

Nie wymagamy od naszych Franczyzobiorców, aby prowadzenie lokalu było ich jedyną formą działalności.
Oczekujemy jedynie zaangażowania, entuzjazmu oraz posiadania kapitału.

Nie ma konieczności posiadania własnych aut/skuterów; można zatrudnić dostawców z własnymi środkami transportu lub nawiązać współpracę z firmami zajmującymi się dostawą jedzenia.

To zależy od stanu lokalu; minimalna kwota to 60 tyś.

Nie ma potrzeby kupowania systemu sprzedażowego, ponieważ Franczyzobiorca otrzymuje go bezpłatnie od nas na wyposażenie lokalu.

Nie! Na każdym etapie inwestycji Franczyzobiorca może liczyć na nasze realne wsparcie. Przygotowujemy projekty technologiczne (niezbędne do odbioru przez Sanepid) jak również projekty aranżacyjne  Sali Konsumpcyjnej; aktywnie uczestniczymy w rekrutacji personelu oraz kompleksowo szkolimy. Podsumowując - nasz Franczyzobiorca nie musi posiadać żadnego doświadczenia gastronomicznego.

Restauracje Grubego Benka powstają w miastach od 10 tyś. mieszkańców i w dużych aglomeracjach.
Poszukujemy lokali w centrach miast, przy głównych ciągach komunikacyjnych, a także na terenie osiedli mieszkaniowych.

Białystok, Bełchatów, Będzin, Bytom, Chorzów, Czeladź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Gdańsk, Jaworzno, Katowice, Kielce, Kraków, Mysłowice, Ostrowiec Świętokrzyski, Piekary Śląskie, Piotrków Trybunalski, Przemyśl, Radom, Ruda Śląska, Rzeszów, Siemianowice Śląskie, Sosnowiec, Świętochłowice, Tarnów, Tarnowskie Góry, Tomaszów Mazowiecki, Tychy, Warszawa i Zamość.

Jaka jest opłata za wejście do sieci i opłaty stałe?

Jaką powierzchnię powinien mieć lokal?

Jak przebiega szkolenie?

Czy mogę wspomagać się kredytem?

Ile osób pracuje na zmianie?

Czy muszę rezygnować z mojego dotychczasowego zajęcia/pracy?

Czy powinnam/powinienem  posiadać własne auta do transportu pizzy?

Jakim budżetem powinienem dysponować, aby otworzyć lokal pod szyldem Gruby Benek?

Gdzie mam zakupić system sprzedażowy?

Czy powinienem posiadać doświadczenie gastronomiczne?

Gdzie mogę otworzyć restaurację Grubego Benka?

Obecnie poszukujemy Partnerów w całej Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem poniższych miast:

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Skontaktuj się
+48 509 000 056

Jaka forma prowadzenia działalności jest preferowana?

Decyzja należy do naszego Partnera; może być to jednoosobowa działalność gospodarcza albo spółka prawa handlowego.

Opłata jednorazowa – licencyjna wynosi 5 tyś zł netto, comiesięczna opłata franczyzowa wynosi 1 400 zł netto.
Nie pobieramy opłaty od obrotu, ani opłaty marketingowej.

 

Najlepiej ok. 100- 120 m2.

Szkolenie rozpoczyna się 3 dni przed otwarciem lokalu i trwa w zależności od potrzeby i umiejętności zatrudnionego personelu.

Ostateczna decyzja o formie finansowania przedsięwzięcia (kredyt, leasing) zawsze należy do Franczyzobiorcy.

Średnio na zmianie pracują min. 2 osoby, plus dostawcy; ilość dostawców uzależniona od pory dnia i dnia tygodnia.

Nie wymagamy od naszych Franczyzobiorców, aby prowadzenie lokalu było ich jedyną formą działalności. Oczekujemy jedynie zaangażowania, entuzjazmu oraz posiadania kapitału.

Nie ma konieczności posiadania własnych aut/skuterów; można zatrudnić dostawców z własnymi środkami transportu lub nawiązać współpracę z firmami zajmującymi się dostawą jedzenia.

To zależy od stanu lokalu; minimalna kwota to 60 tyś.

Nie ma potrzeby kupowania systemu sprzedażowego, ponieważ Franczyzobiorca otrzymuje go bezpłatnie od nas na wyposażenie lokalu.

Nie! Na każdym etapie inwestycji Franczyzobiorca może liczyć na nasze realne wsparcie. Przygotowujemy projekty technologiczne (niezbędne do odbioru przez Sanepid) jak również projekty aranżacyjne  Sali Konsumpcyjnej; aktywnie uczestniczymy w rekrutacji personelu oraz kompleksowo szkolimy. Podsumowując - nasz Franczyzobiorca nie musi posiadać żadnego doświadczenia gastronomicznego.

Restauracje Grubego Benka powstają w miastach od 10 tyś. mieszkańców i w dużych aglomeracjach. Poszukujemy lokali w centrach miast, przy głównych ciągach komunikacyjnych, a także na terenie osiedli mieszkaniowych.

Białystok, Bełchatów, Będzin, Bytom, Chorzów, Czeladź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Gdańsk, Jaworzno, Katowice, Kielce, Kraków, Mysłowice, Ostrowiec Świętokrzyski, Piekary Śląskie, Piotrków Trybunalski, Przemyśl, Radom, Ruda Śląska, Rzeszów, Siemianowice Śląskie, Sosnowiec, Świętochłowice, Tarnów, Tarnowskie Góry, Tomaszów Mazowiecki, Tychy, Warszawa i Zamość.

Jaka jest opłata za wejście do sieci i opłaty stałe?

Jaką powierzchnię powinien mieć lokal?

Jak przebiega szkolenie?

Czy mogę wspomagać się kredytem?

Ile osób pracuje na zmianie?

Czy muszę rezygnować z mojego dotychczasowego zajęcia/pracy?

Czy powinnam/powinienem  posiadać własne auta do transportu pizzy?

Jakim budżetem powinienem dysponować, aby otworzyć lokal pod szyldem Gruby Benek?

Gdzie mam zakupić system sprzedażowy?

Czy powinienem posiadać doświadczenie gastronomiczne?

Gdzie mogę otworzyć restaurację Grubego Benka?

Obecnie poszukujemy Partnerów w całej Polsce, z uwzględnieniem poniższych miast:

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Skontaktuj się
+48 509 000 056

Jaka forma prowadzenia działalności jest preferowana?

Decyzja należy do naszego Partnera; może być to jednoosobowa działalność gospodarcza albo spółka prawa handlowego.

Opłata jednorazowa – licencyjna wynosi 5 tyś zł netto, comiesięczna opłata franczyzowa wynosi 1 400 zł netto. Nie pobieramy opłaty od obrotu, ani opłaty marketingowej.

Najlepiej ok. 100- 120 m2.

Szkolenie rozpoczyna się 3 dni przed otwarciem lokalu i trwa w zależności od potrzeby i umiejętności zatrudnionego personelu.

Ostateczna decyzja o formie finansowania przedsięwzięcia (kredyt, leasing) zawsze należy do Franczyzobiorcy.

Średnio na zmianie pracują min. 2 osoby, plus dostawcy; ilość dostawców uzależniona od pory dnia i dnia tygodnia.

Nie wymagamy od naszych Franczyzobiorców, aby prowadzenie lokalu było ich jedyną formą działalności. Oczekujemy jedynie zaangażowania, entuzjazmu oraz posiadania kapitału.

Nie ma konieczności posiadania własnych aut/skuterów; można zatrudnić dostawców z własnymi środkami transportu lub nawiązać współpracę z firmami zajmującymi się dostawą jedzenia.

To zależy od stanu lokalu; minimalna kwota
to 60 tyś.

Nie ma potrzeby kupowania systemu sprzedażowego, ponieważ Franczyzobiorca otrzymuje go bezpłatnie od nas na wyposażenie lokalu.

Nie! Na każdym etapie inwestycji Franczyzobiorca może liczyć na nasze realne wsparcie. Przygotowujemy projekty technologiczne (niezbędne do odbioru przez Sanepid) jak również projekty aranżacyjne  Sali Konsumpcyjnej; aktywnie uczestniczymy w rekrutacji personelu oraz kompleksowo szkolimy. Podsumowując - nasz Franczyzobiorca nie musi posiadać żadnego doświadczenia gastronomicznego.

Restauracje Grubego Benka powstają
w miastach od 10 tyś. mieszkańców
i w dużych aglomeracjach. Poszukujemy lokali w centrach miast, przy głównych ciągach komunikacyjnych, a także na terenie osiedli mieszkaniowych.

Białystok, Bełchatów, Będzin, Bytom, Chorzów, Czeladź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Gdańsk, Jaworzno, Katowice, Kielce, Kraków, Mysłowice, Ostrowiec Świętokrzyski, Piekary Śląskie, Piotrków Trybunalski, Przemyśl, Radom, Ruda Śląska, Rzeszów, Siemianowice Śląskie, Sosnowiec, Świętochłowice, Tarnów, Tarnowskie Góry, Tomaszów Mazowiecki, Tychy, Warszawa i Zamość.

Jaka jest opłata za wejście do sieci
i opłaty stałe?

Jaką powierzchnię powinien mieć lokal?

Jak przebiega szkolenie?

Czy mogę wspomagać się kredytem?

Ile osób pracuje na zmianie?

Czy muszę rezygnować z mojego dotychczasowego zajęcia/pracy?

Czy powinnam/powinienem  posiadać własne auta do transportu pizzy?

Jakim budżetem powinienem dysponować, aby otworzyć lokal pod szyldem Gruby Benek?

Gdzie mam zakupić system sprzedażowy?

Czy powinienem posiadać doświadczenie gastronomiczne?

Gdzie mogę otworzyć restaurację
Grubego Benka?

Obecnie poszukujemy Partnerów w całej Polsce, z uwzględnieniem poniższych miast:

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Skontaktuj się
+48 509 000 056

Jaka forma prowadzenia działalności jest preferowana?

Decyzja należy do naszego Partnera; może być to jednoosobowa działalność gospodarcza albo spółka prawa handlowego.

Opłata jednorazowa – licencyjna wynosi 5 tyś zł netto, comiesięczna opłata franczyzowa wynosi 1 400 zł netto. Nie pobieramy opłaty od obrotu, ani opłaty marketingowej.

Najlepiej ok. 100- 120 m2.

Szkolenie rozpoczyna się 3 dni przed otwarciem lokalu i trwa w zależności od potrzeby i umiejętności zatrudnionego personelu.

Ostateczna decyzja o formie finansowania przedsięwzięcia (kredyt, leasing) zawsze należy do Franczyzobiorcy.

Średnio na zmianie pracują min.
2 osoby, plus dostawcy; ilość dostawców uzależniona od pory dnia i dnia tygodnia.

Nie wymagamy od naszych Franczyzobiorców, aby prowadzenie lokalu było ich jedyną formą działalności. Oczekujemy jedynie zaangażowania, entuzjazmu oraz posiadania kapitału.

Nie ma konieczności posiadania własnych aut/skuterów; można zatrudnić dostawców z własnymi środkami transportu lub nawiązać współpracę z firmami zajmującymi się dostawą jedzenia.

To zależy od stanu lokalu; minimalna kwota to 60 tyś.

Nie ma potrzeby kupowania systemu sprzedażowego, ponieważ Franczyzobiorca otrzymuje go bezpłatnie od nas na wyposażenie lokalu.

Nie! Na każdym etapie inwestycji Franczyzobiorca może liczyć na nasze realne wsparcie. Przygotowujemy projekty technologiczne (niezbędne do odbioru przez Sanepid) jak również projekty aranżacyjne  Sali Konsumpcyjnej; aktywnie uczestniczymy w rekrutacji personelu oraz kompleksowo szkolimy. Podsumowując - nasz Franczyzobiorca nie musi posiadać żadnego doświadczenia gastronomicznego.

Restauracje Grubego Benka powstają
w miastach od 10 tyś. mieszkańców
i w dużych aglomeracjach. Poszukujemy lokali w centrach miast, przy głównych ciągach komunikacyjnych, a także na terenie osiedli mieszkaniowych.

Białystok, Bełchatów, Będzin, Bytom, Chorzów, Czeladź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Gdańsk, Jaworzno, Katowice, Kielce, Kraków, Mysłowice, Ostrowiec Świętokrzyski, Piekary Śląskie, Piotrków Trybunalski, Przemyśl, Radom, Ruda Śląska, Rzeszów, Siemianowice Śląskie, Sosnowiec, Świętochłowice, Tarnów, Tarnowskie Góry, Tomaszów Mazowiecki, Tychy, Warszawa i Zamość.

Jaka jest opłata za wejście do sieci
i opłaty stałe?

Jaką powierzchnię powinien
mieć lokal?

Jak przebiega szkolenie?

Czy mogę wspomagać się kredytem?

Ile osób pracuje na zmianie?

Czy muszę rezygnować z mojego dotychczasowego zajęcia/pracy?

Czy powinnam/powinienem  posiadać własne auta do transportu pizzy?

Jakim budżetem powinienem dysponować, aby otworzyć lokal pod szyldem Gruby Benek?

Gdzie mam zakupić system sprzedażowy?

Czy powinienem posiadać doświadczenie gastronomiczne?

Gdzie mogę otworzyć restaurację Grubego Benka?

Obecnie poszukujemy Partnerów w całej Polsce, z uwzględnieniem poniższych miast:

Jaka forma prowadzenia działalności jest preferowana?

Decyzja należy do naszego Partnera; może być to jednoosobowa działalność gospodarcza albo spółka prawa handlowego.

Opłata jednorazowa – licencyjna wynosi 5 tyś zł netto, comiesięczna opłata franczyzowa wynosi 1 400 zł netto. Nie pobieramy opłaty od obrotu, ani opłaty marketingowej.

Najlepiej ok. 100- 120 m2.

Szkolenie rozpoczyna się 3 dni przed otwarciem lokalu i trwa w zależności od potrzeby i umiejętności zatrudnionego personelu.

Ostateczna decyzja o formie finansowania przedsięwzięcia (kredyt, leasing) zawsze należy do Franczyzobiorcy.

Średnio na zmianie pracują min.
2 osoby, plus dostawcy; ilość dostawców uzależniona od pory dnia i dnia tygodnia.

Nie wymagamy od naszych Franczyzobiorców, aby prowadzenie lokalu było ich jedyną formą działalności. Oczekujemy jedynie zaangażowania, entuzjazmu oraz posiadania kapitału.

Nie ma konieczności posiadania własnych aut/skuterów; można zatrudnić dostawców z własnymi środkami transportu lub nawiązać współpracę z firmami zajmującymi się dostawą jedzenia.

To zależy od stanu lokalu; minimalna kwota to 60 tyś.

Nie ma potrzeby kupowania systemu sprzedażowego, ponieważ Franczyzobiorca otrzymuje go bezpłatnie od nas na wyposażenie lokalu.

Nie! Na każdym etapie inwestycji Franczyzobiorca może liczyć na nasze realne wsparcie. Przygotowujemy projekty technologiczne (niezbędne do odbioru przez Sanepid)
jak również projekty aranżacyjne Sali Konsumpcyjnej; aktywnie uczestniczymy w rekrutacji personelu oraz kompleksowo szkolimy. Podsumowując - nasz Franczyzobiorca nie musi posiadać żadnego doświadczenia gastronomicznego.

Restauracje Grubego Benka powstają w miastach od 10 tyś. mieszkańców i w dużych aglomeracjach. Poszukujemy lokali
w centrach miast, przy głównych ciągach komunikacyjnych, a także na terenie osiedli mieszkaniowych.

Białystok, Bełchatów, Będzin, Bytom, Chorzów, Czeladź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Gdańsk, Jaworzno, Katowice, Kielce, Kraków, Mysłowice, Ostrowiec Świętokrzyski, Piekary Śląskie, Piotrków Trybunalski, Przemyśl, Radom, Ruda Śląska, Rzeszów, Siemianowice Śląskie, Sosnowiec, Świętochłowice, Tarnów, Tarnowskie Góry, Tomaszów Mazowiecki, Tychy, Warszawa
i Zamość.

Jaka jest opłata za wejście do sieci
i opłaty stałe?

Jaką powierzchnię powinien
mieć lokal?

Jak przebiega szkolenie?

Czy mogę wspomagać się kredytem?

Ile osób pracuje na zmianie?

Czy muszę rezygnować z mojego dotychczasowego zajęcia/pracy?

Czy powinnam/powinienem  posiadać własne auta do transportu pizzy?

Jakim budżetem powinienem dysponować, aby otworzyć lokal pod szyldem Gruby Benek?

Gdzie mam zakupić system sprzedażowy?

Czy powinienem posiadać doświadczenie gastronomiczne?

Gdzie mogę otworzyć restaurację Grubego Benka?

Obecnie poszukujemy Partnerów w całej Polsce, z uwzględnieniem poniższych miast: