© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Realizacja:

Skontaktuj się
+48 509 000 056

ŁUKASZ
Franczyzobiorca z Gydni i Kościerzyny

Prowadzę dwa lokale Grubego Benka - w Kościerzynie od 2010, w Gdyni
od 2015 roku.  Kiedyś pracowałem na etacie. Chciałem otworzyć swój biznes,
ale nie miałem doświadczenia. W takich sytuacjach sprawdza się franczyza.

Sprawdziłem różne modele dostępne na rynku. Gruby Benek skusił mnie niską opłatą franczyzową i dobrym produktem, łatwym do sprzedania. Od początku otrzymałem ogromne wsparcie, zarówno materialne (wyposażenie- częściowe umeblowanie lokalu, projekt technologiczny i wizualny), po "know how" (wiedzę na temat prowadzenia biznesu), oraz korzystne warunki wynegocjowane przez centralę np.z pośrednikami. Dziś wiem, że warto było zaryzykować. Pracuję „na swoim”, mam nieporównywalnie większe zarobki i satysfakcję. Klienci nas doceniają- wpływ ma na to na pewno klimatyczny wystrój i dobra obsługa, ale przede wszystkim produkt najwyższej jakości.

 

 

 

KASIA
Franczyzobiorca z Łodzi

Prowadzę jeden lokal Grubego Benka od roku, przewiduje w przyszłości dalszy rozwój.  Do wyboru tego franczyzodawcy skłoniła mnie rozpoznawalna marka i rozwój sieci prowadzony z naciskiem na najwyższą jakość. Mamy bardzo dobry produkt, a centrala od początku oferuje inwestorom duże wsparcie - od wiedzy, informacji i wskazówek, po pomoc materialną i marketing.

Klienci wybierają właśnie nas, bo mamy dobrej jakości produkty, dobry system obsługi, ciekawy wystrój, ale przede wszystkim - najlepszą pizzę w Polsce!

 

DAMIAN
Franczyzobiorca z Kolna

Jestem właścicielem lokalu pod szyldem Gruby Benek od 2013 roku.

Od początku wiedziałem, że nie chcę „jakiejś tam’’ pizzerii bez konkretnego zamysłu. Chciałem wystartować z pewnym, dającym możliwość przebicia, Partnerem. Długo rozważałem wszystkie systemy franczyz obecne na rynku.

Wybrałem najatrakcyjniejszą ofertę i sieć najbardziej dbającą o jakość.

Zaskoczyło mnie ogromne wsparcie, jakie otrzymałem od początku współpracy.
Duże wsparcie mentorskie. Podczas otwarcia do pracy z nami na kuchni i sali stanęło trzech doświadczonych szkoleniowców, kierując zespołem, co było dla nas cennym doświadczeniem. Dziś jesteśmy rozpoznawalni i kojarzeni pozytywnie. Wpływ ma na to na pewno wysoka jakość produktów, ale też dbałość o ciągły rozwój - wprowadzanie udogodnień w obsłudze klienta, poprawianie standardów, reklama i marketing. Mamy też przewagę konkurencyjną w postaci sali zabaw dla dzieci, która promuje nasz wizerunek jako rodzinnego miejsca, co doceniają klienci.

 

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Realizacja:

Skontaktuj się
+48 509 000 056

ŁUKASZ
Franczyzobiorca z Gydni i Kościerzyny

Prowadzę dwa lokale Grubego Benka - w Kościerzynie od 2010, w Gdyni
od 2015 roku.  Kiedyś pracowałem na etacie. Chciałem otworzyć swój biznes,
ale nie miałem doświadczenia. W takich sytuacjach sprawdza się franczyza.

Sprawdziłem różne modele dostępne na rynku. Gruby Benek skusił mnie niską opłatą franczyzową i dobrym produktem, łatwym do sprzedania. Od początku otrzymałem ogromne wsparcie, zarówno materialne (wyposażenie- częściowe umeblowanie lokalu, projekt technologiczny i wizualny), po "know how" (wiedzę na temat prowadzenia biznesu), oraz korzystne warunki wynegocjowane przez centralę np.
z pośrednikami. Dziś wiem, że warto było zaryzykować. Pracuję „na swoim”, mam nieporównywalnie większe zarobki i satysfakcję. Klienci nas doceniają- wpływ ma na to na pewno klimatyczny wystrój i dobra obsługa, ale przede wszystkim produkt najwyższej jakości.

 

 

 

KASIA
Franczyzobiorca z Łodzi

Prowadzę jeden lokal Grubego Benka od roku, przewiduje w przyszłości dalszy rozwój.  Do wyboru tego franczyzodawcy skłoniła mnie rozpoznawalna marka
i rozwój sieci prowadzony z naciskiem na najwyższą jakość. Mamy bardzo dobry produkt, a centrala od początku oferuje inwestorom duże wsparcie - od wiedzy, informacji i wskazówek, po pomoc materialną i marketing.

Klienci wybierają właśnie nas, bo mamy dobrej jakości produkty, dobry system obsługi, ciekawy wystrój, ale przede wszystkim - najlepszą pizzę w Polsce!

 

DAMIAN
Franczyzobiorca z Kolna

Jestem właścicielem lokalu pod szyldem Gruby Benek od 2013 roku.

Od początku wiedziałem, że nie chcę „jakiejś tam’’ pizzerii bez konkretnego zamysłu. Chciałem wystartować z pewnym, dającym możliwość przebicia, Partnerem. Długo rozważałem wszystkie systemy franczyz obecne na rynku.

Wybrałem najatrakcyjniejszą ofertę i sieć najbardziej dbającą o jakość.

Zaskoczyło mnie ogromne wsparcie, jakie otrzymałem od początku współpracy.
Duże wsparcie mentorskie. Podczas otwarcia do pracy z nami na kuchni i sali stanęło trzech doświadczonych szkoleniowców, kierując zespołem, co było dla nas cennym doświadczeniem. Dziś jesteśmy rozpoznawalni i kojarzeni pozytywnie. Wpływ ma na to na pewno wysoka jakość produktów, ale też dbałość o ciągły rozwój - wprowadzanie udogodnień w obsłudze klienta, poprawianie standardów, reklama
i marketing. Mamy też przewagę konkurencyjną w postaci sali zabaw dla dzieci, która promuje nasz wizerunek jako rodzinnego miejsca, co doceniają klienci.

 

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Skontaktuj się
+48 509 000 056

ŁUKASZ
Franczyzobiorca z Gydni i Kościerzyny

Prowadzę dwa lokale Grubego Benka - w Kościerzynie od 2010, w Gdyni od 2015 roku.  Kiedyś pracowałem na etacie. Chciałem otworzyć swój biznes, ale nie miałem doświadczenia. W takich sytuacjach sprawdza się franczyza.

Sprawdziłem różne modele dostępne na rynku. Gruby Benek skusił mnie niską opłatą franczyzową i dobrym produktem, łatwym do sprzedania. Od początku otrzymałem ogromne wsparcie, zarówno materialne (wyposażenie- częściowe umeblowanie lokalu, projekt technologiczny i wizualny),  po "know how" (wiedzę na temat prowadzenia biznesu), oraz korzystne warunki wynegocjowane przez centralę np. z pośrednikami. Dziś wiem,że warto było zaryzykować. Pracuję „na swoim”, mam nieporównywalnie większe zarobki i satysfakcję. Klienci nas doceniają- wpływ ma na to na pewno klimatyczny wystrój i dobra obsługa, ale przede wszystkim produkt najwyższej jakości.

 

 

 

KASIA
Franczyzobiorca z Łodzi

Prowadzę jeden lokal Grubego Benka od roku, przewiduje
w przyszłości dalszy rozwój.  Do wyboru tego franczyzodawcy skłoniła mnie rozpoznawalna marka i rozwój sieci prowadzony
z naciskiem na najwyższą jakość. Mamy bardzo dobry produkt, a centrala od początku oferuje inwestorom duże wsparcie - od wiedzy, informacji i wskazówek, po pomoc materialną
i marketing.

Klienci wybierają właśnie nas, bo mamy dobrej jakości produkty, dobry system obsługi, ciekawy wystrój, ale przede wszystkim - najlepszą pizzę w Polsce!

 

DAMIAN
Franczyzobiorca z Kolna

Jestem właścicielem lokalu pod szyldem Gruby Benek od 2013 roku. Od początku wiedziałem, że nie chcę „jakiejś tam’’ pizzerii bez konkretnego zamysłu. Chciałem wystartować z pewnym, dającym możliwość przebicia, Partnerem. Długo rozważałem wszystkie systemy franczyz obecne na rynku.

Wybrałem najatrakcyjniejszą ofertę i sieć najbardziej dbającą
o jakość. Zaskoczyło mnie ogromne wsparcie, jakie otrzymałem od początku współpracy. Duże wsparcie mentorskie. Podczas otwarcia do pracy z nami na kuchni i sali stanęło trzech doświadczonych szkoleniowców, kierując zespołem, co było dla nas cennym doświadczeniem. Dziś jesteśmy rozpoznawalni
i kojarzeni pozytywnie. Wpływ ma na to na pewno wysoka jakość produktów, ale też dbałość o ciągły rozwój - wprowadzanie udogodnień w obsłudze klienta, poprawianie standardów, reklama i marketing. Mamy też przewagę konkurencyjną
w postaci sali zabaw dla dzieci, która promuje nasz wizerunek jako rodzinnego miejsca, co doceniają klienci.

 

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Skontaktuj się
+48 509 000 056

ŁUKASZ
Franczyzobiorca z Gydni i Kościerzyny

Prowadzę dwa lokale Grubego Benka - w Kościerzynie
od 2010, w Gdyni od 2015 roku.  Kiedyś pracowałem na etacie. Chciałem otworzyć swój biznes, ale nie miałem doświadczenia. W takich sytuacjach sprawdza się franczyza. Sprawdziłem różne modele dostępne na rynku. 
Gruby Benek skusił mnie niską opłatą franczyzową i dobrym produktem, łatwym do sprzedania. Od początku otrzymałem ogromne wsparcie, zarówno materialne (wyposażenie - częściowe umeblowanie lokalu, projekt technologiczny
i wizualny), po "know how" (wiedzę na temat prowadzenia biznesu), oraz korzystne warunki wynegocjowane przez centralę np. z pośrednikami. Dziś wiem, że warto było zaryzykować. Pracuję „na swoim”, mam nieporównywalnie większe zarobki i satysfakcję. Klienci nas doceniają - wpływ ma na to na pewno klimatyczny wystrój i dobra obsługa, ale przede wszystkim produkt najwyższej jakości.

 

 

 

KASIA
Franczyzobiorca z Łodzi

Prowadzę jeden lokal Grubego Benka od roku,
przewiduje w przyszłości dalszy rozwój.  Do wyboru tego franczyzodawcy skłoniła mnie rozpoznawalna marka i rozwój sieci prowadzony z naciskiem na najwyższą jakość. Mamy bardzo dobry produkt, a centrala od początku oferuje inwestorom duże wsparcie - od wiedzy, informacji
i wskazówek, po pomoc materialną i marketing.

Klienci wybierają właśnie nas, bo mamy dobrej jakości produkty, dobry system obsługi, ciekawy wystrój,
ale przede wszystkim - najlepszą pizzę w Polsce!

 

DAMIAN
Franczyzobiorca z Kolna

Jestem właścicielem lokalu pod szyldem Gruby Benek od 2013 roku. Od początku wiedziałem, że nie chcę „jakiejś tam’’ pizzerii bez konkretnego zamysłu. Chciałem wystartować z pewnym, dającym możliwość przebicia, Partnerem. Długo rozważałem wszystkie systemy franczyz obecne na rynku. Wybrałem najatrakcyjniejszą ofertę i sieć najbardziej dbającą o jakość. Zaskoczyło mnie ogromne wsparcie, jakie otrzymałem od początku współpracy. Duże wsparcie mentorskie. Podczas otwarcia do pracy z nami na kuchni i sali stanęło trzech doświadczonych szkoleniowców, kierując zespołem, co było dla nas cennym doświadczeniem. Dziś jesteśmy rozpoznawalni i kojarzeni pozytywnie.

Wpływ ma na to na pewno wysoka jakość produktów,
ale też dbałość o ciągły rozwój - wprowadzanie udogodnień
w obsłudze klienta, poprawianie standardów, reklama
i marketing. Mamy też przewagę konkurencyjną w postaci
sali zabaw dla dzieci, która promuje nasz wizerunek jako rodzinnego miejsca, co doceniają klienci.

 

© 2018 Gruby Benek SP z o.o.
Wszelkie prawa zastrzeżone

Skontaktuj się
+48 509 000 056

ŁUKASZ
Franczyzobiorca z Gydni i Kościerzyny

Prowadzę dwa lokale Grubego Benka - w Kościerzynie od 2010, w Gdyni od 2015 roku. Kiedyś pracowałem na etacie. Chciałem otworzyć swój biznes, ale nie miałem doświadczenia. W takich sytuacjach sprawdza się franczyza.

Sprawdziłem różne modele dostępne na rynku. Gruby Benek skusił mnie niską opłatą franczyzową i dobrym produktem, łatwym do sprzedania. Od początku otrzymałem ogromne wsparcie, zarówno materialne (wyposażenie- częściowe umeblowanie lokalu, projekt technologiczny i wizualny), po "know how" (wiedzę na temat prowadzenia biznesu), oraz korzystne warunki wynegocjowane przez centralę np. z pośrednikami. Dziś wiem, że warto było zaryzykować. Pracuję „na swoim”, mam nieporównywalnie większe zarobki
i satysfakcję. Klienci nas doceniają- wpływ ma na to na pewno klimatyczny wystrój i dobra obsługa, ale przede wszystkim produkt najwyższej jakości.

 

 

 

KASIA
Franczyzobiorca z Łodzi

Prowadzę jeden lokal Grubego Benka od roku,
przewiduje w przyszłości dalszy rozwój.  Do wyboru tego franczyzodawcy skłoniła mnie rozpoznawalna marka i rozwój sieci prowadzony z naciskiem na najwyższą jakość. Mamy bardzo dobry produkt, a centrala od początku oferuje inwestorom duże wsparcie - od wiedzy, informacji i wskazówek, po pomoc materialną i marketing.

Klienci wybierają właśnie nas, bo mamy dobrej jakości produkty, dobry system obsługi, ciekawy wystrój, ale przede wszystkim - najlepszą pizzę w Polsce!

 

DAMIAN
Franczyzobiorca z Kolna

Jestem właścicielem lokalu pod szyldem Gruby Benek od 2013 roku. Od początku wiedziałem, że nie chcę „jakiejś tam’’ pizzerii bez konkretnego zamysłu. Chciałem wystartować
z pewnym, dającym możliwość przebicia, Partnerem. Długo rozważałem wszystkie systemy franczyz obecne na rynku. Wybrałem najatrakcyjniejszą ofertę i sieć najbardziej dbającą o jakość. Zaskoczyło mnie ogromne wsparcie, jakie otrzymałem od początku współpracy. Duże wsparcie mentorskie. Podczas otwarcia do pracy z nami na kuchni i sali stanęło trzech doświadczonych szkoleniowców, kierując zespołem, co było dla nas cennym doświadczeniem. Dziś jesteśmy rozpoznawalni i kojarzeni pozytywnie. Wpływ ma na to na pewno wysoka jakość produktów, ale też dbałość o ciągły rozwój - wprowadzanie udogodnień w obsłudze klienta, poprawianie standardów, reklama i marketing. Mamy też przewagę konkurencyjną w postaci sali zabaw dla dzieci, która promuje nasz wizerunek jako rodzinnego miejsca, co doceniają klienci.

 

KASIA
Franczyzobiorca z Łodzi

Prowadzę jeden lokal Grubego Benka od roku,
przewiduje w przyszłości dalszy rozwój.  
Do wyboru tego franczyzodawcy skłoniła mnie rozpoznawalna marka i rozwój sieci prowadzony z naciskiem na najwyższą jakość. Mamy bardzo dobry produkt, a centrala od początku oferuje inwestorom duże wsparcie - od wiedzy, informacji i wskazówek, po pomoc materialną i marketing.

Klienci wybierają właśnie nas, bo mamy dobrej jakości produkty, dobry system obsługi, ciekawy wystrój, ale przede wszystkim - najlepszą pizzę w Polsce!