Jak rozpocząć swój biznes pod marką Gruby Benek?

Chcesz dołączyć do prawdopodobnie najlepszej sieci franczyzowej w Polsce? W Grubym Benku czekamy na Ciebie z otwartymi ramionami! W celu podpisania z nami umowy franczyzowej, należy przejść po kolei przez kilka etapów, które teraz pokrótce Ci przedstawimy.

Dołącz do najlepszej sieci franczyzowej

Krok 1 – Napisz do nas lub zadzwoń

Zainteresowała Cię oferta franczyzowa Grubego Benka? To do Ciebie należy wykonanie tego pierwszego kroku. Zadzwoń do nas lub pozostaw swoje dane kontaktowe w formularzu, a wówczas to my oddzwonimy do Ciebie. Podczas rozmowy telefonicznej odpowiemy na Twoje pierwsze pytania oraz umówimy się na spotkanie w trakcie którego poznamy się lepiej oraz określimy wzajemne oczekiwania i potrzeby.

Krok 2 – Spotkajmy się

Nadszedł czas na spotkanie osobiste. To ten moment, kiedy możesz śmiało zadać nam każde pytanie, a my z chęcią na nie odpowiemy. To czas na rozwiewanie ewentualnych wątpliwości i ustalenie zarysu naszej przyszłej współpracy. Podczas spotkania omówimy także Twoje plany lokalowe i opowiemy Ci o standardach naszej sieci pizzerii.

Krok 3 – Wspólnie zobaczmy lokal

Lokale Grubego Benka muszą spełniać określone standardy. Jeśli masz już jakiś lokal na oku – chętnie zweryfikujemy razem z Tobą czy spełnia określone przez nas normy. Gdy jednak nie masz jeszcze żadnej lokalizacji na myśli – nie martw się. Wspólnie pomożemy Ci odnaleźć dogodny lokal.

Krok 4 – Podpiszmy umowę

Gdy lokalizacja Twojej pizzerii Gruby Benek zostanie już zaakceptowana nastąpi moment podpisania umowy franczyzowej. Kilka dni wcześniej przedstawimy Cią ją naturalnie do wglądu, abyś mógł się z nią zapoznać na spokojnie. Gratulacje! Od momentu podpisania umowy stajesz się pełnoprawnym członkiem rodziny Grubego Benka i rozwijasz swój biznes pod naszymi opiekuńczymi skrzydłami.

Krok 5 – Stwórzmy projekt sanitarno-architektoniczny

Na tym etapie musimy zadbać o wygląd i funkcjonalność Twojego lokalu. W związku z tym stworzymy dla Ciebie profesjonalny projekt sanitarno-architektoniczny oraz podpowiemy gdzie należy nabyć niezbędne meble, urządzenia oraz przedmioty, które nadadzą Twojej pizzerii Gruby Benek prawdziwie smakowitego, nowoczesnego i rodzinnego charakteru.

Krok 6 – Dokonajmy remontu lokalu

Po zatwierdzeniu projektu sanitarno-architektonicznego należy czym prędzej zabrać się do wyremontowania wybranego lokalu. Chcesz przecież jak najszybciej ruszyć z własnym dochodowym biznesem pod marką Gruby Benek, prawda?

Krok 7 – Wyszkolimy Cię

Twój lokal jest niemalże gotowy do otwarcia, więc najwyższa pora na szkolenia! Nasi eksperci nie tylko nauczą Cię, jak robić pyszną pizzę według tajemnego przepisu Grubego Benka, ale również podpowiedzą Ci, jak zadbać o marketingowy aspekt prowadzenia Twojego biznesu. Dzięki zastosowaniu się do naszych rad z pewnością osiągniesz sukces.

Krok 8 – Wielkie otwarcie

Nastał nareszcie dzień otwarcia Twojej własnej pizzerii pod marką Gruby Benek! Rozpiera nas duma i mocno trzymamy kciuki za jej powodzenie. Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nasze rady oraz pomoc. Jesteśmy do Twojej dyspozycji.

 

 

TOP