Lokal stacjonarny


Pizza
wyjątkowe ciasto z dużą ilością najlepszej jakości składników

BenKura
chrupiący kurczak w dwóch odsłonach: łagodnej i ostrej

BenBurger
200g wołowiny podanej w kraftowej bułce z najlepszymi dodatkami
Od zawsze marzyłeś o własnej pizzerii, ale brak doświadczenia uniemożliwia Ci realizacje planów?
Być może masz już własny lokal, ale czujesz że dołączenie do dużego partnera pozwoli Ci osiągnąć znacznie więcej.
Jeśli tak jest to skontaktuj się z nami!
Korzyści
dla franczyzobiorcy
Twoi klienci
też zyskają
Koszt otwarcia lokalu franczyzowego zaczyna się od kwoty 150 000 zł. + koszty remontu.
Wymagania lokalowe
Poszukujemy Franczyzobiorców
w miastach od
10 tys. mieszkańców.
Jesteś właścicielem lub
najemcą lokalu i zastanawiasz
się co z nim zrobić?
Skontaktuj się z nami!
rozpoznawalna marka = bezpieczny biznes
Gruby Benek to ogólnopolska sieć restauracji, działająca na rynku od ponad 20 lat. Klienci doceniają nas nie tylko za pizzę, ale za multiofertę (pizza, kurczak i burger), którą z powodzeniem konkurujemy z innymi restauracjami.
dostępność najlepszych składników
Fundamentem sieci Gruby Benek jest wybór najlepszych jakościowo składników. Pracujemy wyłącznie na starannie wyselekcjonowanych produktach, pozyskiwanych od sprawdzonych dostawców.
określona strategia marketingowa
Idealnie dobrane, niejednokrotnie nowatorskie, ale też sprawdzone działania to klucz do sukcesu naszych lokali. Współpraca z infulencerami i znanymi markami, jak np. Microsoft, są nieodłączoną częścią naszej strategii.