Menu Zamknij

Nasi franczyzobiorcy

Sprawdź, co o franczyzie Grubego Benka mówią nasi partnerzy. To najlepszy dowód na to, że warto do nas dołączyć!

Łukasz

Franczyzobiorca z Gdyni i Kościerzyny

Prowadzę dwa lokale Grubego Benka – w Kościerzynie od 2010, w Gdyni od 2015 roku. Kiedyś pracowałem na etacie. Chciałem otworzyć swój biznes, ale nie miałem doświadczenia. W takich sytuacjach sprawdza się franczyza. Sprawdziłem różne modele dostępne na rynku. Gruby Benek skusił mnie niską opłatą franczyzową i dobrym produktem, łatwym do sprzedania. Od początku otrzymałem ogromne wsparcie, zarówno materialne (wyposażenie- częściowe umeblowanie lokalu, projekt technologiczny i wizualny), po „know how” (wiedzę na temat prowadzenia biznesu), oraz korzystne warunki wynegocjowane przez centralę np.z pośrednikami. Dziś wiem, że warto było zaryzykować. Pracuję „na swoim”, mam nieporównywalnie większe zarobki i satysfakcję. Klienci nas doceniają- wpływ ma na to na pewno klimatyczny wystrój i dobra obsługa, ale przede wszystkim produkt najwyższej jakości.

Prowadzę jeden lokal Grubego Benka od 4 lat, przewiduje w przyszłości dalszy rozwój. Do wyboru tego franczyzodawcy skłoniła mnie rozpoznawalna marka i rozwój sieci prowadzony z naciskiem na najwyższą jakość. Mamy bardzo dobry produkt, a centrala od początku oferuje inwestorom duże wsparcie – od wiedzy, informacji i wskazówek, po pomoc materialną i marketing.

Klienci wybierają właśnie nas, bo mamy dobrej jakości produkty, dobry system obsługi, ciekawy wystrój, ale przede wszystkim – najlepszą pizzę w Polsce!

Kasia

Franczyzobiorca z Łodzi

Damian

Franczyzobiorca z Kolna

Jestem właścicielem lokalu pod szyldem Gruby Benek od 2013 roku.
Od początku wiedziałem, że nie chcę „jakiejś tam’’ pizzerii bez konkretnego zamysłu. Chciałem wystartować z pewnym, dającym możliwość przebicia, Partnerem. Długo rozważałem wszystkie systemy franczyz obecne na rynku. Wybrałem najatrakcyjniejszą ofertę i sieć najbardziej dbającą o jakość. Zaskoczyło mnie ogromne wsparcie, jakie otrzymałem od początku współpracy. Duże wsparcie mentorskie. Podczas otwarcia do pracy z nami na kuchni i sali stanęło trzech doświadczonych szkoleniowców, kierując zespołem, co było dla nas cennym doświadczeniem. Dziś jesteśmy rozpoznawalni i kojarzeni pozytywnie. Wpływ ma na to na pewno wysoka jakość produktów, ale też dbałość o ciągły rozwój – wprowadzanie udogodnień w obsłudze klienta, poprawianie standardów, reklama i marketing. Mamy też przewagę konkurencyjną w postaci sali zabaw dla dzieci, która promuje nasz wizerunek jako rodzinnego miejsca, co doceniają klienci.